Overige

Virtuele beurs

Het centrale thema van de Virtual Fair op 21 mei is digitalisering. Het zestien uur durende evenement van Eplan en zusteronderneming Rittal biedt online een veelzijdig dagprogramma met presentaties, live-demonstraties en management-discussies, allemaal met één doel: de directe uitwisseling van kennis in meer dan zeventig landen. Tijdens deze Virtual Fair is ook een Nederlandse virtuele stand aanwezig.

Een paar weken na de Hannover Messe, organiseert Eplan de jaarlijkse Virtual Fair. Look and feel van het evenement is veranderd om zo meer het karakter van een vakbeurs uit te stralen. Een andere innovatie is de langere live-stream: van 6.00 uur ‘s ochtends tot 22.00 uur ‘s avonds – zestien uur lang dus – wordt er uitgezonden, gepresenteerd en gechat. Veel landen uit Europa, Azië en Noord-Amerika zullen live deelnemen, maar ook hun eigen nationale stand opzetten, waar bezoekers specifieke informatie kunnen krijgen, gericht op hun lokale markt.

Wereldwijde focus

De Engelstalige presentaties over de strategie van Eplan, productinnovaties en toekomstige trends zoals cloud-technologieën hebben uiteraard allemaal een wereldwijde focus. Eén van de highlights van deze Virtual Fair is een paneldiscussie op managementniveau. Samen met zusteronderneming Rittal presenteert Eplan de ‘geïntegreerde waardeketen’. En ook op het gebied van de cloud kan de bezoeker boeiende presentaties verwachten met inspirerende live-gespreksrondes. Klanten en andere geïnteresseerden van over de hele wereld worden uitgenodigd voor een directe, digitale uitwisseling van kennis. Alle bezoekers kunnen met elkaar contact opnemen via de chat-functie. Deze wordt in hun eigen taal ondersteund.
Iedereen die geïnteresseerd is in het evenement, kan zich vanaf nu gratis inschrijven voor deelname aan de Virtual Fair.

Meer artikelen van EPLAN Software & Services B.V. :

Schema’s genereren in de cloud


Tijdens SPS 2019 lanceerde EPLAN de nieuwe cloud-software eBuild voor het genereren van elektrische stroomschema’s. EPLAN eBuild richt zich op gebruikers van het EPLAN platform 2.8 die een volgende stap willen zetten naar een omgeving in de cloud. Met EPLAN eBuild krijgen gebruikers een eenvoudige, maar krachtige tool die het mogelijk maakt om de initiële projectplanning in de cloudomgeving uit te

Het optimaliseren van de bouw van schakelkasten


Hoe kan de schakelkastbouw de value chain optimaliseren? Op welk niveau staan bedrijven vandaag op het vlak van de vandaag beschikbare digitale en geautomatiseerde werkwijzen? Eplan licht graag de nieuwe ‘Panel Building Automation Matrix’ (PAM) toe. Deze is gebaseerd op een marktonderzoek onder 150 bedrijven, inclusief gedefinieerde casestudies.

Virtuele beurs


Het centrale thema van de Virtual Fair op 21 mei is digitalisering. Het zestien uur durende evenement van Eplan en zusteronderneming Rittal biedt online een veelzijdig dagprogramma met presentaties, live-demonstraties en management-discussies, allemaal met één doel: de directe uitwisseling van kennis in meer dan zeventig landen. Tijdens deze Virtual Fair is ook een Nederlandse virtuele stand aanwe

Nieuwe versie voor engineeringstool


Het Eplan Platform in de nieuwe versie 2.8 wordt gekenmerkt door een nieuwe grafische gebruikersinterface, meer ergonomie en verbeterde macrotechnieken.


Wireless Safety →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: