Industriële componenten

Smalle overspanningsbeveiliging voor I/O’s en besturingen

De steekbare apparaatbeveiliging Termitrab complete Type 3 van Phoenix Contact beveiligt de 24 V-voeding van eindapparaten tegen overspanningen.

Er kunnen bijvoorbeeld potentiaalverdelingen uit het aansluitklemmenprogramma Clipline complete en apparatenbeveiligingsschakelaars PTCB worden opgebouwd. Voor de overspanningsbeveiliging worden de met de apparaatbeveiliging contourgelijke beveiligingsmodulen van de productfamilie ‘Termitrab complete’ gebruikt. De toegepaste diodetechnologie biedt daarbij een hoge kwaliteit van de beveiliging voor de gevoelige elektronica.

In geval van overbelasting wordt de beveiligingssteker eenvoudig verwisseld, zonder in de installatie in te grijpen. De overspanningsbeveiligingsmodulen TTC-6P-T3-24DC zijn zowel leverbaar met push-in-aansluittechniek als met schroefaansluiting.

Meer artikelen van Phoenix Contact B.V. :

Power-voeding


De Quint Power-voedingen met 40 A uitgangsstroom zijn uitgerust met enkele innovatieve functies. Zo optimaliseert het eenfasige moduul met een meertraps PFC aan de ingangszijde het rendement over het gehele vermogensbereik.

Thermische printers voor industriële toepassingen


De nieuwe generatie thermische printers van Phoenix Contact maakt industriële markeringen snel, hoogwaardig en bestendig. Het voordeel van de beproefde druktechnologie via thermische overdracht is de onderhoudsvrije werking.

Elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars


De nieuwe 1-kanaals elektronische apparatenbeveiligingsschakelaars van Phoenix Contact producten hebben vast ingestelde nominale stroomwaarden van 1 en 8 A.

Smalle overspanningsbeveiliging voor I/O’s en besturingen


De steekbare apparaatbeveiliging Termitrab complete Type 3 van Phoenix Contact beveiligt de 24 V-voeding van eindapparaten tegen overspanningen.

Elektrotechniek Hogeschool Windesheim treedt toe tot EduNet


Phoenix Contact verwelkomt de opleiding Elektrotechniek van Hogeschool Windesheim als nieuw lid van EduNet. Phoenix Contact bevordert met dit internationale netwerk voor hoger onderwijs de uitwisseling en samenwerking tussen hogescholen en de industrie op het gebied van automatisering.

Draaibaar persprofiel voor crimptang


Doordat het draaibare persprofiel de opname van adereindhulzen vanaf de voorzijde of zijkant toelaat is de nieuwe crimptang CRIMPFOX DUO 10 van Phoenix Contact flexibel inzetbaar.

Potentiaalverzamelklemmen met schroef- en push-in-aansluiting


De compacte potentiaalverzamelklemmen PT en PTU van Phoenix Contact bieden tal van toepassingsmogelijkheden. De voeding vindt plaats via de onderhoudsvrije schroefaansluiting.


Interreg V-project Rolling Solar gestart →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager