(Brand)beveiliging en Datacom

Radiometrische thermische camera’s met temperatuurmeting

De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40 °C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen bewaken.

De camera’s zijn ook ideaal voor het bewaken van pluimvee- en veehouderijen om temperatuurveranderingen te detecteren die ziekte kunnen bevorderen.

De TNO-4030TR is uitgerust met een 13 mm-lens en heeft een maximaal bereik van 1173 m voor voertuigdetectie, terwijl de TNO-4041TR, die is ontworpen voor montage op een PTZ-eenheid, en de TNO-404040TR een 19 mm-lens hebben en een maximaal bereik van 1714 m.
Net zoals de andere Wisenet T thermische camera’s, kunnen de drie nieuwe modellen beelden vastleggen met een resolutie tot 640 x 480. Ze zijn ontwikkeld om objecten en personen in moeilijke omgevingsomstandigheden te detecteren, zoals door rook, sneeuw, zware regen en mist heen, waar traditionele videobewakingscamera’s mogelijk niet toe in staat zijn. Ze vormen ook een effectieve oplossing voor projecten waarin lichtvervuiling een probleem is.

De Wisenet TNO-4030TR, TNO-4040TR en TNO-4041TR zijn uitgerust met audio-analysefuncties die kritieke geluiden herkennen, zoals schieten, explosies, schreeuwen en brekend glas. Andere functies zijn temperatuurverandering, schok, richting van objecten of personen, rondhangende personen en detectie van manipulatie van camera’s.

Meer artikelen van Hanwha Techwin :

Voorgedragen voor de ‘GIT Award’


De Wisenet XNP-6550RH 55x IR PTZ-domecamera is geselecteerd als finalist in de categorie Beveiligingssystemen (VSS) van de ‘GIT SECURITY’ Awards.

Installatie van domecamera eenvoudiger


De nieuwe Wisenet X Plus-IP-netwerkdomecamera’s van Hanwha Techwin kunnen nu sneller worden geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden.

Radiometrische thermische camera’s met temperatuurmeting


De Wisenet TNO-4030TR, TNO-404040TR en TNO-4041TR kunnen nauwkeurig detecteren of de luchttemperatuur hoger of lager is dan de ingestelde parameters, bijvoorbeeld boven of onder 40 °C. Ze zijn ontworpen om gebieden die kwetsbaar zijn voor branden, zoals olie- en chemische installaties, bouwterreinen en bossen, alsook recycling- en afvalbeheercentra waar spontaan branden kunnen ontstaan, te helpen

Hoekmontagecamera voor beveiligde ruimtes


De nieuwe Wisenet TNV-7010RC 3 megapixel hoekmontagecamera van Hanwha Techwin is ontworpen om te voldoen aan de eisen van politie, gevangenissen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg waar een zorgplicht geldt om te voorkomen dat gevangenen en patiënten zichzelf schade toebrengen.

Flateye IR-domecamera voor vochtige omgevingen


De nieuwe Wisenet Flateye IR-domecamera zijn ontworpen voor omgevingen met een hoge luchtvochtigheid en waar condensatie kan optreden door temperatuurverschillen.

RVS domecamera’s


De Wisenet X-cameraserie van Hanwha Techwin is verder uitgebreid met de introductie van vier nieuwe RVS domecamera’s volgens de SUS316L-standaard.

2-megapixel netwerkcamera voor positionering


Camera’s uit de Wisenet T-reeks van Hanwha Techwin zijn speciaal ontworpen voor opname van HD-beelden in uitdagende omgevingen.


Red Dot Award voor hoge designkwaliteit →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager