Verlichting / LED

Lichtlijnunit

De Norton NLS-P serie met prismatische lens is nu ook in 12000LM uit voorraad leverbaar.

De NLS-P met hoge lumenstroom en uitgekiend lichtbeeld zorgt voor optimale verlichting in industrie en logistiek tegen – naar eigen zeggen – de laagst mogelijke onderhouds- en energiekosten.

De Norton NLS-P is leverbaar met nood-, DALI- en LiveLink- lichtmanagement, met units voor bestaande T8 lijnen (1,53 m) en nieuwe T5 lijnen (1,48 m). De serie loopt tot 160 lm/W, 50.000 uur L80/B10 en voldoen aan EIA subsidieregeling.
Dankzij het aansluitsysteem van de Norton rails zet u zonder het gebruik van gereedschap een bestaande T5 of T8 lichtlijn om naar een hoogwaardige en energiezuinige NLS-P led-lichtlijn die voldoet aan de EIA.

Meer artikelen van Spaapen Handelmaatschappij B.V :

Galerij- en portiekarmatuur


Het minimalistische armatuur PGX – levensduur 50.000 branduren volgens de L80/B10 standaard – heeft een diffuus lichtbeeld, is spatwaterdicht (IP54) en onderhoudsvrij (sealed for life) en zorgt voor een drastische verlaging van de energie- en onderhoudskosten.

Lichtlijnunit


De Norton NLS-P serie met prismatische lens is nu ook in 12000LM uit voorraad leverbaar.

Lichtcatalogus 2019


De nieuwe Norton lichtcatalogus is uit, met een uitgebreid en breed assortiment led-armaturen, inclusief veel nieuwe series.

Led-panelen


Bij de 60 × 60 Tunable White led panels met een universeel regelsysteem kunnen lichtintensiteit en kleurtemperatuur – van 2700 tot 6500 K – worden ingesteld om werkplekken individueel in te regelen en het lichtniveau aan te passen aan het tijdstip van de dag en het werk dat wordt gedaan.


Opgenomen in Hydac-groep →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: