Testen en meten

Intelligent Power Distribution Units

De nieuwe generatie SmartZone G5 Intelligent Power Distribution Units (iPDU’s) van Panduit heeft een sterk verbeterde vermogensdichtheid, vormgeving en betrouwbaarheid. De iPDU’s worden in datacenters toegepast om het vermogen, omgeving en beveiliging op kastniveau te bewaken. Panduit SmartZone G5 iPDU’s scannen continu op overbelasting van elektrische circuits en fysieke omgevingscondities die kritieke IT-apparatuur in gevaar kunnen brengen.

De iPDU’s leveren uitgebreide energiedata, waarmee datacenterbeheerders aan de slag kunnen om energie-efficiëntie te benutten en onderbouwde beslissingen te nemen voor de capaciteitsplanning. Deze nieuwe generatie PDU’s helpt hen om de uptime te verbeteren, de PUE te meten, groene datacenterinitiatieven te initiëren om energie en kosten te besparen en fysieke beveiliging in te zetten om ongeoorloofde toegang tot een kast te voorkomen.

SmartZone G5 iPDUs werken met de Panduit SmartZone intelligente software en hardwareoplossingen en zijn geschikt voor alle Panduit kasten en andere standaard kasten op de markt.

Er zijn 5 uitvoeringen leverbaar:

  1. Basis PDU
  2. Bewaakte invoer (Monitored Input / MI) iPDU
  3. Bewaakt geschakeld (Monitored Switched /MS) iPDU
  4. Bewaakt per uitgang (Monitored per Outlet /MPO) iPDU
  5. Bewaakt en geschakeld per uitgang (Monitored and Switched per Outlet / MSPO) iPDU

 

Meer artikelen van Panduit Corp. :

Afgeschermde RJ45-plug


Met een eenvoudig op projecten te monteren afgeschermde plug (mannelijke RJ45-connector) speelt Panduit in op het snelgroeiende gebruik van WiFi-toegangspunten, beveiligingscamera’s en andere PoE-apparaten.

Intelligent Power Distribution Units


De nieuwe generatie SmartZone G5 Intelligent Power Distribution Units (iPDU’s) van Panduit heeft een sterk verbeterde vermogensdichtheid, vormgeving en betrouwbaarheid. De iPDU’s worden in datacenters toegepast om het vermogen, omgeving en beveiliging op kastniveau te bewaken. Panduit SmartZone G5 iPDU’s scannen continu op overbelasting van elektrische circuits en fysieke omgevingscondities die kr

Overname AV-fabrikant


Fabrikant van infrastructuuroplossingen voor netwerken en elektrotechniek Panduit Corp. heeft de wereldwijd opererende AV-fabrikant Atlona overgenomen. Atlona ontwerpt en ontwikkelt innovatieve producten voor AV- en IT-toepassingen in de entertainmentsector, onderwijsinstellingen, overheden en de zorgsector.


Grondradar oplossing →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant:

ent.nl/manager