Testen en meten

Automatiseren van warmtebeeldbewerking

Het nieuwe FLIR Thermal Studio, warmtebeeldanalyse- en rapportagesoftware is ontwikkeld voor het beheer van grote hoeveelheden warmtebeelden- en video’s. FLIR Thermal Studio is ontwikkeld voor thermografen die gebruikmaken van FLIR handheld warmtebeeldcamera’s, Optical Gas Imaging (OGI)-camera’s en Unmanned Aircraft Systems (UAS) met warmtebeeldcamera’s. De hoogwaardige bewerkingsmogelijkheden en automatisering van Thermal Studio zijn ontwikkeld voor het stroomlijnen van workflows en het verhogen van de productiviteit.

 

FLIR Thermal Studio biedt nieuwe meetfuncties, geavanceerde formules en maatwerk analysetemplates voor professionele thermografen. In tegenstelling tot vergelijkbare software, waarmee gebruikers beelden afzonderlijk moeten bewerken, biedt deze innovatieve software de mogelijkheid om met slechts een paar keer klikken volledige batches met warmtebeelden en -video’s te bewerken. Technici gebruiken FLIR Thermal Studio voor het stroomlijnen van beeldbewerking. Dit betekent dat dronepiloten die in één vlucht duizenden beelden opnemen, hotspotgegevens snel kunnen bewerken en selecteren om deze vervolgens voor verdere analyse te exporteren.

Daarnaast biedt deze nieuwe software geavanceerde nabewerkingsmogelijkheden, zodat gebruikers snel inzicht kunnen krijgen in hun data. De high-sensitivity modus en pixel-binding voor hoogwaardige gasvisualisatie via .SEQ- en .CSQ-bestanden helpen OGI-technici bij het opsporen van gaslekken met behulp van videobeelden. Dankzij hoogwaardige meetfuncties en dekkingsberekeningen kunnen professionals die zich bezighouden met predictief onderhoud snel maatwerkrapporten opstellen: tot maar liefst 100 pagina’s in minder dan een minuut.

FLIR Thermal Studio versnelt zelfs de meest complexe post-production warmtebeeld- en videobewerking, met inbegrip van multi-source plots en formuleberekeningen, exports in verschillende formaten en FLIR’s gepatenteerde Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX), die visuele lichtdetails over de warmtebeelden legt. Het programma ondersteunt meer dan 20 talen en is compatibel met Windows 7, 8 en 10 zonder dat daar Microsoft Office voor nodig is.

Meer artikelen van FLIR Commercial Systems BV :

Gebouwinspectiesysteem


Het gebouwinspectiesysteem Flir MR277 maakt gebruik van een geïntegreerde warmtebeeldcamera, een hygrometer en Multi-Spectral Dynamic Imaging om vocht- en isolatieproblemen in gebouwen op te sporen.

Inspectie van distributiepanelen onder hoogspanning


Als u bij de routinecontroles van uw panelen een warmtebeeldcamera gebruikt, beschikt u over belangrijke informatie die u met alleen uw ogen niet gekregen had.

Automatiseren van warmtebeeldbewerking


Het nieuwe FLIR Thermal Studio, warmtebeeldanalyse- en rapportagesoftware is ontwikkeld voor het beheer van grote hoeveelheden warmtebeelden- en video’s. FLIR Thermal Studio is ontwikkeld voor thermografen die gebruikmaken van FLIR handheld warmtebeeldcamera’s, Optical Gas Imaging (OGI)-camera’s en Unmanned Aircraft Systems (UAS) met warmtebeeldcamera’s. De hoogwaardige bewerkingsmogelijkheden en

Inspectie en diagnose van isolatoren in onderstations


Wanneer een isolator van een onderstation defect raakt, kan dit een grote stroomstoring tot gevolg hebben. De kans is namelijk groot dat dit defect meerdere componenten in het transportnet treft, waardoor het probleem verder escaleert.


Draaibaar label om sneller kabelfouten op te sporen →

Deze 3 pagina's vind je misschien ook wel interessant: